To je to što me zanima!

Šok u Splitu: Ispalili su rafal u stanu, curice 'umrle' od straha

Split: Dva metka probila su pod i završila u boravku obitelji s dvije djevojčice. Prestravljeni su izjurili iz stana i sklonili se kod susjede u prizemlju. Djevojčice su se tresle od straha
Vidi originalni članak

Još se ne zna je li muškarac (60) ili žena (31) koja živi s njim ispalila rafal. No netko je u njihovom stanu u Omiškoj ulici u Splitu u nedjelju oko 22 sata zapucao iz automatske puške po zidovima, stropu i podu stana.

Dva metka probila su pod i završila u boravku obitelji s dvije djevojčice. Prestravljeni su izjurili iz stana i sklonili se kod susjede u prizemlju. Djevojčice, inače osnovnoškolke, u pidžamama su se tresle od straha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubrzo je došla interventna policija, no dvojac je odbijao otvoriti vrata. Kad su ih uspjeli nagovoriti da otvore, žena se i dalje opirala.

- Pustite me! Nemate mi pravo to raditi - urlala je žena koja se nakratko uspjela istrgnuti policajcima iz ruku, da bi je potom odnijeli u policijski kombi.

Susjedi kažu kako je vlasnik stana pola života proveo u zatvoru, što zbog droge, što zbog oružja. Par terete za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom.      

Idi na 24sata

Komentari 85

  • neetko 11.04.2017.

    U naslovu stoji,"curice umrle od straha" i ja moram.pitat kad je sprovod ili je u pitanju nepismenost novinara?jbt.baba rogo..!

  • 11.04.2017.

    Lik je očito recidivist koji ne bi trebao više ugledati svjetlo dana sa slobode.

  • kabrit72 11.04.2017.

    ovo umrle je jezivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare