To je to što me zanima!

Šok u Varaždinskim Toplicama: Gost hotela utopio se u bazenu

Na dnu bazena hotela u utorak popodne uočili su tijelo muškarca i odmah ga izvukli te pokušali reanimirati, no nije mu bilo spasa. Muškarac (58) bio je gost hotela
Vidi originalni članak

Spasilac je u utorak oko 15.15 sati na dnu bazena hotela u Varaždinskim Toplicama uočili tijelo muške osobe. 

Isti je izvukao tijelo iz bazena i započeo oživljavanje. Na mjesto događaja je izašla ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je nastavila reanimaciju, ali je u 16.10 sati liječnica ekipe konstatirala smrt. 

Daljnjim postupanjem utvrđeno je da se radi o 58-godišnjem muškarcu koji je bio korisnik hotela.

Na mjesto događaja je izašao mrtvozornik koji pregledom nije pronašao tragove koji upućuju na nasilnu smrt. Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložila je obdukciju poradi utvrđivanja uzroka smrti. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se provesti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju okolnosti ovog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • melani79 13.03.2024.

    Kakva tragedija u Varazdinskim Toplicama, strasno je cuti da se gost hotela utopio u bazenu. Nadam se da ce vlasnici poduzeti mjere kako se takva nesreca ne bi ponovila.

  • fpavletic 13.03.2024.

    Fakat katastrofa, kakav horor! Nadam se da ce hitna uspjeti pomoci drugima pa smanjiti sanse za ovakve tragedije u buducnosti. ?

  • Prekobicnjak 13.03.2024.

    Najbolji su komentari tipa "Kakva tragedija..." ili  "Ne mogu vjerovati da se nešto takvo dogodilo". Ili ti "Srce mi se steglo kad sam pročitao/la vijest."

Komentiraj...
Vidi sve komentare