To je to što me zanima!

Šok u Zadru: Policajci uručivali poštu, napao ih pas, upucali ga

Policajac je lakše ozlijeđen, a protiv vlasnice psa kojeg je zbrinuo veterinar, se podnosi kaznena prijava DORH-u zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom
Vidi originalni članak

Dva policajca došla su u utorak  oko 16 sati u dvorištu kuće u Ulici Vjekoslava Maštrovića u Zadru. Htjeli su uručiti službenu poštu domaćinima. No policajca je za lijevu ruku ugrizao američki staford u vlasništvu 20-godišnjakinje. Zagrizao je i potezao, ali nije htio pustiti. 

-  Kako pas nije puštao ruku policajca, drugi je policijski službenik iz službenog pištolja ispalio jedan hitac u psa nakon čega je napad prestao - kažu u zadarskoj policiji. 

Psa je policajac pogodio u zadnji dio trupa nakon čega je pustio ruku. Policajac je ranjenog kolegu kojem je ruka počela oticati brzo prevezao u bolnicu gdje mu je ruka spašena, a ozlijede okarakterizirane kao lakše. Obavijestio je policajce na dežurstvu te je uskoro stigla ekipa za očevid. Pozvali su veterinara da pomogne psu.

Pas je preživio, ali su policajci podnijeli kaznenu prijavu za općeopasnu radnju protiv vlasnice. Staford je naime bio vezan na osam metara dugom lancu u dvorištu, a na dvorišnim vratima nije bilo pločice upozorenja da je riječ o opasnom psu. 

Idi na 24sata

Komentari 378

  • user_465326 03.12.2017.

    Dakle, policajci su neovlašteno ušli na ograđeni privatni posjed, zakon je tu vrlo jasan... Propust vlasnice je što nije stavila tu famoznu tablu. Ako je pametna trebala je izjaviti da je tabla jučer tu bila i da ju je netko možda ukrao... Bojim se da će sud presuditi u korist policajaca.

  • izzypop 02.12.2017.

    Policajci bravo!

  • Gledatelj 30.11.2017.

    U policijskim državama uvijek je u pravu policajac. E pa sad ja ne znam jeli to tako i u Hrvatskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare