To je to što me zanima!

Šokantna snimka iz Otočca: Autom je probio ogradu i uletio na igralište, djeca su bježala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako su nam rekli iz PU Ličko-senjske, 26-godišnjak je izgubio kontrolu nad autom zbog mokrog i skliskog kolnika. Nije bio pijan. Dobio je 1500 kuna kazne. Na sreću, niti jedno dijete nije ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Pa mogao ih je zgaziti sve, javio nam se čitatelj koji je poslao snimku iz Otočca gdje je mladić u utorak navečer automobilom uletio na dječje igralište. 

POGLEDAJTE VIDEO: Autom uletio na igralište

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije bio pijan

Prije toga je vozio paralelno s igralištem. Izgubio je kontrolu i skrenuo.

Nastavio je voziti preko pješačke staze i parkirališta nakon čega je probio zaštitnu ogradu igrališta na kojem je bilo djece.

Iz PU Ličko-senjske potvrdili su nam da je to bilo jučer oko 19 sati u Ulici Bartola Kašića. Dodali su kako je mladić (26), koji nije bio pod utjecajem alkohola, izgubio kontrolu zbog mokrog i skliskog kolnika. 

Lakše je ozlijeđen.

Čitatelj koji nam je poslao video ostao je prestravljen.

- Ovo je moglo zamalo biti tragična prometna nesreća. To igralište se nalazi u dobro naseljenom području okruženom zgradama odnosno stanovima - rekao nam je.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nokia8 30.12.2021.

    Sramota koju je kaznu dobio!

  • jujo1 29.12.2021.

    Njega bi trebalo kazniti zbog brze voznje najmanje 50000 kuna i neka si zapamti kada je vozio prebrzo i skoro ubio par djece koja su se igrala. Policiju suce bi trebalo kazniti zbog takve niske kazne. Hrvatska tone i tone u veliki kriminal .

  • ŠefCjevara 29.12.2021.

    Nije zbog klizavog kolnika nego zbog prevelike brzine i blesana za volanom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare