To je to što me zanima!

Šokantne snimke iz Teksasa, stotine morskih psina plivaju blizu obale: Budite oprezni!

Prijašnja izvješća otkrila su kako su Crnovrhi morski psi, koji mogu narasti i do dva metra, već ranije posjećivali ova područja. Od 2006. pa do danas zabilježena su 23 napada ovih psina na ljude
Vidi originalni članak

Dan proveden u vodi je zabavan način kako pobijediti floridsku vrućinu, ali moramo biti svjesni i opasnosti koje se skrivaju ispod vode, kao i iznad vode, napisao je ured šerifa okruga Pasca na Floridi. Upozorenje je vezano uz Crnovrhe grebenske morske pse kojih je sve više uz obale savezne države, piše New York Post.

- Naše kamere snimile su video morskih psina kako plivaju blizu otoka Anclote ranije ovog tjedna - napisali su uz video zapis.

Za sve koji se nađu u neugodnom susretu sa psinama podijelili su i nekoliko savjeta.

- Budite oprezni oko stvari koje vas okružuju, naučite plivati i uvijek imajte nekoga uz sebe, imajte uz sebe mobitel s punom baterijom i kutiju za prvu pomoć te nikad nemojte ostavljati djecu samom.

Prijašnja izvješća otkrila su kako su Crnovrhi morski psi, koji mogu narasti i do dva metra, već ranije posjećivali ova područja. Od 2006. pa do danas zabilježena su 23 napada ovih psina na ljude.

IZVLAČILI GA KROZ PROZOR VIDEO Velika bijela psina od 4,5 metara putuje kroz Zagreb!

Posljednji takav slučaj dogodio se 2020. godine na obalama Miamija kada je 31-godišnji surfer zadobio teške ozljede noge nakon napada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pocetnik 06.05.2022.

    jesu li javili zelenom, da nebi decko dosao nenajavljen u posjetu mumiji..

  • Veteran❤🇭🇷💝 06.05.2022.

    Nema mora do Jadranskog mora

  • bezeveze 06.05.2022.

    Valjda budu otplivali dok se dogegam do teksasa iz zagreba na kupanac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare