To je to što me zanima!

Šokantno! Automobilom sletio s litice, samim čudom ostao živ

Nepoznati vozač objavio je zastrašujuću snimku na kojoj se vidi trenutak u kojem njegov auto slijeće s ruba litice i okreće se u zraku. U zavoju je izgubio kontrolu
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač objavio je zastrašujuću snimku na kojoj se vidi trenutak u kojem njegov auto slijeće s ruba litice i okreće se u zraku. Muškarca čiji se identitet ne zna navodno se vozio kanjonom u Arizoni prošle godine kada je u jednom zavoju izgubio kontrolu nad autom. Šokantnu snimku objavio je na YouTube-u, a sve je snimio kamerom koja je bila montirana na njegov BMW, piše Daily Mail.

Vozač je čudom nesreću preživio i bio dovoljno pribran da uzme i kameru s automobila. Snimku je na jednom auto forumu objavio prijatelj vozača.

- Na Dan zahvalnosti probudio me poziv kakav nitko ne želi primiti. Netko iz moje ekipe je sletio s litice, a ne znam tko. Obavijestit ću vas - napisao je i kasnije dodao da je mislio da je jedan od njegovih najboljih prijatelja umro, ali da je doživio olakšanje kada je shvatio da su i on i suvozač prošli samo s par ogrebotina.  Auto je potpuno uništen. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bosanac laki 14.06.2013.

    manijak za volanom!!

  • zaspan 14.06.2013.

    kreten

  • MAX 2010 13.06.2013.

    Pa od prvog metra je vozio od lijeve do desne, sjekao zavoje i pune crte.Zaslužio je ono drugo..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare