To je to što me zanima!

Šokirao je Austriju: Zaklao je ženu i kćer (2), a sina zadavio

Samet A. (31) je nazvao u nedjelju oko 9 sati  dežurne službe i rekao je da je ubio svoju obitelj. Ubrzo je stigla policija koja ga je uhitila. Nije se opirao...
Vidi originalni članak

Samet A. (31) je izbo i ubio suprugu (29) i kćer (2), a sina starog 11 mjeseci je davio i teško ozlijedio u gradu Kottingbrunn u Austriji. Muškarca su uhitili. Bebu su u nedjelju dovezli u bolnicu s po život opasnim ozljedama i navodno joj je ustanovljena možda smrt. Policija je u ponedjeljak izvijestila i da je beba umrla, piše OE24.

Samet A. je nazvao u nedjelju oko 9 sati  dežurne službe i rekao je da je ubio svoju obitelj. Ubrzo je stigla policija koja ga je uhitila. Nije se opirao. Policajci su i pronašli kuhinjski nož kojim je ubio ženu i dijete.

Samet A. i njegova žena su navodno vodili putničku agenciju. Samet A. ima austrijsko državljanstvo, a potječe iz Turske. Istraga traje, a policija sumnja kako su Samet i supruga imali probleme u vezi te da je to dovelo do ubojstava. 

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zrinx9 01.11.2019.

    Nema problema koji se ne mogu riješiti i nema problema zbog kojega bi čovjek trebao pobiti svoju obitelj.

  • Kate Becket 29.10.2019.

    Više ne možeš imat ni problema u vezi da neko nekog ne ubije.. 🤔

  • 29.10.2019.

    Prestanite stalno nekome brojati krvna zrnca. Da ima hrvatsko ime, onda bi bio Austrijanac za vas, zar ne? Poput onoga Ivana Milata, ali on je za vas Australac, jel tako? Odvratno. Vjera ne ubija, to radi covjek, ma kako god da se zove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare