To je to što me zanima!

Šokirao policiju: 'Dobar dan, ja sam zaražen Covidom, a nemam nikamo ići, nemam smještaj...'

Pridržavajući se svih epidemioloških mjera, policajci su osobi, uz koordinaciju s načelnikom stožera Civilne zaštite grada Zadra, pronašli smještaj i organizirali prijevoz, javljaju iz zadarske policije
Vidi originalni članak

Dobar dan, zaražen sam koronom, a nemam gdje ići..., tako je otprilike policajcima rekao muškarac (62) nakon što je u četvrtak u 15.50 sati došao ispred policijske postaje u Ulici Stjepana Radića u Zadru.

Navodno ga je gazda izbacio iz stana te nije imao kamo.

EPIDEMIOLOG O TESTIRANJU Kolarić: Broj zaraženih može biti čak i duplo veći od detektiranih

- Rekao je da je pozitivan na Covid 19, a nema adekvatan smještaj. Pridržavajući se svih epidemioloških mjera, policajci su osobi, uz koordinaciju s načelnikom stožera Civilne zaštite grada Zadra, pronašli smještaj i organizirali prijevoz - rekla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Muškarac, koji je državljanin Republike Hrvatske, ali nema prebivalište prijavljeno u Zadru, imao je zaštitnu masku na licu, a policija i djelatnici civilne zaštite smjestili su ga na Covid odjel zadarske bolnice.

Vijesti Lauc prozvao Štagljara, Đikića i Lenharda: 'Vrijeme je za ispriku'

- U tijeku su provjere njegovih navoda - dodala je Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 04.12.2020.

    Kod Tita toga nije bilo.. i onda smo imali Hrvatsku

  • BlackRaven 04.12.2020.

    Bitno je da "je imao zaštitnu masku na licu" , ali nije bitno KAKO i TKO ga je doveo u tu situaciju da mora doslovno "ciglu u izlog" bacit, e da bi imao krov na glavom i nešto za pojest.

  • jo2hn8ny 04.12.2020.

    Gospodinu kapa do poda jer je pošten i rekao je istinu. A sada i gazdu staviti u izolaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare