To je to što me zanima!

Spalili gotovo tonu droge oduzete u zadnjih 11 god.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U peći Našicecementa ovoga puta 'u dim' je pretvoreno 640 kilograma marihuane i hašiša, 10 kg kokaina, 60 kg heroina, 22 kg amfetamina...
Vidi originalni članak

Tona droge spaljena je u velikoj peći Našicecementa i to je drugo po redu ovogodišnje uništenje zaplijenjene droge na području Hrvatske. Droga je zaplijenjena tijekom policijskih akcija u periodu od 1992. godine do 2003. godine, a koju se do sada nije imalo gdje uništiti. U peći Našicecementa početkom ove godine izgorjele su čak tri tone različitih droga, a ovoga puta 'u dim' je pretvoreno 640 kilograma marihuane i hašiša, 10 kg kokaina, 60 kg heroina, 22 kg amfetamina te drugih opijata. Prvi smotuljak droge u peć vruću 1400 stupnjeva Celzijevih ubacila je potpredsjednica Vlade, ministrica i predsjednica Povjerenstva za suzbijanje droge Jadranka Kosor, a pomogao je i ravnatelj policije Faber.
- Samo ove godine zaplijenili smo 146 kg heroina vrijednog 40 milijuna kuna, a po takvim se zapljenama mjeri uspješnost policije- rekao je Faber. I ovoga puta policijsko osiguranje 800 kilograma droge bilo je iznimno veliko i praćeno teškim naoružanjem. Dodatnu zaštitu nije trebala ni Jadranka Kosor koja, zbog anonimnih prijetnji, već dva dana hoda u društvu desetak osobnih zaštitara.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_23463 17.12.2008.

    zlundralo slažem se a ja bi se usput sjetila \"Ivice i Marice\" i ko je isto finija u pečici :)

  • menadel 17.12.2008.

    slažem sa sa svima prisutnima komentatorima, sve je laž i muljaža

  • trb 17.12.2008.

    svi koji imaju i malo poznanstava u \"tim\" krugovima znaju da ni pola toga nije spaljeno i da se glavna roba u velikim kolicinama nabalja od murije... ovo se vraca na cestu po jos skupljoj cijeni nego do sada... vlada vlada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare