To je to što me zanima!

Spašavanje vojnika Banožića: Istraga prometne nesreće je puna nelogičnosti i tajnovitosti

Slučaj Marija Banožića pun je zbunjujućih postupaka i neodgovorenih pitanja. Postavlja se opravdano pitanje ima li Banožić poseban tretman
Vidi originalni članak

Što se događa sa slučajem Marija Banožića i zašto javnost ne može dobiti konkretne informacije od policije i Državnog odvjetništva? Zašto je tragična priča o prometnoj nesreći koju je prouzrokovao bivši ministar obrane puna nelogičnosti i zašto nadležni represivni organi istragu protiv njega vode u iznimnoj diskreciji? Kako vrijeme prolazi, a službene vijesti cure na kapaljku, otvara se pitanje o pravosudnom i policijskom tretiranju Banožića kao iznimke u, nažalost, redovitom izvještavanju o nesrećama sa smrtnim ishodom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • velkiGospon 09.12.2023.

    Za takve kao sto je on nije zatvor. Za takve ima onaj zgodan kavez u zoološkom u kojem smo se svi slikali kao klinci. Dajte ga tamo na dvije godine pa nek ide doma. A i prodat ćete ulaznica za zološki kao nikad do sad.

  • zavodnikbroj1 09.12.2023.

    DNOvinari kakve su ovo gluposti. Da je kriv odgovarao bi. Strašno šta sve nećete napisati.

  • melin51 08.12.2023.

    Razlog zaštite bivšeg ministra leži u osobi koja ga je postavila na čelo ministarstva. Osim toga on je HDZ-ovac i stranka štiti sve svoje prijestupnike jer da nije tako već davno HDZ bi se ugasio.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare