To je to što me zanima!

Spasili migrante na Plješivici: Cijela obitelj je bila iscrpljena

Do dolaska Hitne medicinske pomoći policijski su službenici iscrpljenu obitelj okrijepili napicima i hranom. U tijeku je utvrđivanje njihovog identiteta...
Vidi originalni članak

U srijedu oko 14.30 sati prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija, policijski službenici su na samoj graničnoj crti, na nepristupačnom terenu u šumskom predjelu Plješevice (Škipine-Bijeli potoci) zatekli šest ljudi bez osobnih dokumenata u iscrpljenom stanju, javlja PU ličko-senjska.

Prema njihovim izjavama svi migranti su sirijskog državljanstva te se radi o 38-godišnjem ocu i majki s troje djece starosti 14 godina, 6 godina i 11 mjeseci, a s njima je u pratnji bila i 24-godišnjakinja. Od iscrpljenosti je majka ležala na tlu. Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć, a do njihovog dolaska policijski su službenici iscrpljenu obitelj okrijepili napicima i hranom.

Po dolasku, Hitna medicinska pomoć iz Korenice  je pružila pomoć na licu mjesta 38-godišnjoj majci. 

S obzirom da je utvrđeno da su svi nezakonito prešli državnu granicu, u tijeku je utvrđivanje njihovog identiteta, te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Matador_1 09.08.2019.

    Vracaj natrag!!!

  • Cipelcug 08.08.2019.

    Pod hitno ih poslati u neku bogatu arapsku državu. Nije čovjek rekao da ima dvije žene.

  • ramokatolik 08.08.2019.

    Vraćaj to nazad u bosnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare