To je to što me zanima!

Spasili su ih nakon što su dva dana plutali oceanom

Na jedrilici koja se prevrnula u srijedu bilo je 40 ljudi, većinom tinejdžera. Plutali su u čamcu za spašavanje gotovo dva dana dok ih nisu pronašli
Vidi originalni članak

Zbog jakog nevremena u srijedu se prevrnula  jedrilica u Atlantskom oceanu. Na brodu je bilo 40 ljudi. Oni su gotovo dva dana plutali oceanom u čamcu za spašavanje dok ih nisu pronašli. Među putnicima je bila i Sarah Calascione (19) iz Velike Britanije.
- Putnici su uglavnom bili tinejdžeri koji su svaki, platili 25.000 funti (oko 205.000 kuna) kako bi jedrilicom oplovili svijet. Putovanje je trebalo trajati pet mjeseci, no naš je san nestao za samo 15 sekundi - kaže Sarah. Dodaje da je situacija bila strašna i da je mislila kako će svi poginuti. Gotovo dva dana, odnosno 40 sati, plutali su Atlantskim oceanom 300 milja udaljeni od Rio de Janeira. U petak su ih pronašli i spasili.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Državotvor 23.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • djubre 23.02.2010.

    Ne, trebali su si kupit Pasata s alu felgama za te novce. I vozit se spuštenih prozora puštajući cajke. Postoje ljudi koji imaju drugačije prioritete u životu od prosječnih balkanoida. Sigurniji si nasred oceana nego na našim cestama.

  • snork 23.02.2010.

    cura je prekrasna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare