To je to što me zanima!

Spasio joj život: Policajac prvo mislio da želi izbjeći kaznu

Policajac je mislio kako se žena pokušava izvući da ne dobiju kaznu no onda je shvatio da se guši. Izveo je na njoj Heimlichov zahvat. Vozačica mu je zahvalila
Vidi originalni članak

Prometni policajac Jason Gates iz Michigana nije ni slutio da će spasiti život vozačici koju je zaustavio nakon što je projurila kroz crveno.

Isprva je mislio kako se žena pokušava izvući da ne dobiju kaznu no onda je shvatio da se guši. Ženi je u grlu zapela kobasica iz hot doga koji je jela. Policajac ju je upitao je li dobro, a kada je vidio da ne može disati, promptno je reagirao i izveo na njoj Heimlichov zahvat.

Zahvalna vozačica ga je u suzama izgrlila zahvaljujući što joj je spasio život. Od nezgode nije više čuo za nju, ali kaže kako se nada da je dobro.


Idi na 24sata

Komentari 109

  • IvanMalek 18.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slavonija 16.08.2014.

    Predlažem nove kazne za gladne vozače : jedenje sendvića (salama+sir) 300 kn , sendvić/hot dog (s umakom) 700 kn - češće moraš pogledati curi li ti umak po majici..itd..

  • 16.08.2014.

    Ovo je divan primjer policajca, sto se za onu dvojicu u Dubrovniku ne moze reci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare