To je to što me zanima!

Spasio ženu: Uhvatio ju za rep i spriječio da skoči s nebodera

Kina: Žena ej htjela skočiti nakon obiteljske svađe. Muž ju je uhvatio za kosu i tako držao oko tri minute. Zatim su stigli policajci koji su suprugu pomogli ženu povući na sigurno
Vidi originalni članak

Žena je htjela skočiti sa zgrade koja ima sedam katova i oduzeti si život. Spasio ju je suprug koji ju je uhvatio za rep i držao oko tri minute prije nego su došli policajci. Žena stara oko 30-ak godina odlučila je skočiti sa zgrade u kineskoj provinciji Shaanxi nakon obiteljske svađe. Dramatičnu snimku su snimile kamere koje na sebi nose policajci. 

- Kada smo došli suprug ju je držao za kosu. Da smo došli malo kasnije bilo bi nemoguće spasiti ju jer ju muž vjerojatno više ne bi mogao držati. Svjedoci su rekli da je žena vikala mužu da ju pusti, a izgleda da se opirala spašavanju i kada su policajci stigli. Srećom, uspjeli su ju povući na sigurno. Snimka je snimljena 5. veljače. 

- Razmišljali smo samo o tome kako ju spasiti i kako spriječiti da padne. Spustili smo se do nje, uhvatili ju za desnu ruku, uvjeravali ju da je sigurna i vukli na balkon - rekli su kasnije policajci. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mrTrobec 10.02.2017.

    Sva sreća da u Kini žene još imaju repove,kod nas imaju samo alfa mužače

  • zagrebdubrava1988 10.02.2017.

    Ovo mora da je bolilo

  • MAJA-MAGDALENA 10.02.2017.

    Opsjednuta muzem granicnog ponasanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare