To je to što me zanima!

Specijalci još po šumama hvataju našičkog 'Čarugu'

Vinko Dlesk (35) pobjegao je u šumu i za njim traje potraga. On je u srijedu u napuštenoj kući kod sela Granice nedaleko Našica zatočio majku
Vidi originalni članak

Policija je u četvrtak ujutro blokirala selo Granice kraj Našica u potrazi za odbjeglim Vinkom Dleskom (35). Sinoć je pobjegao šumskim putem naoružan lovačkom puškom.
Prema neslužbenim informacijama, Vinko Dlesk (35) je s braćom Stjepanom (41) i Damirom (19) u noći na srijedu krao drva iz obližnje šumarije. Uhvatili su ih tamošnji djelatnici, a pomahnitali Vinko otjerao ih je pucnjavom iz puške. Djelatnici šumarije pozvali su policiju koja je na putu prema mjestu pucnjave zatekla i uhitila braću Stjepana i Damira. Vinko se, međutim, nije htio predati te je pobjegao prema napuštenoj kući u šumi. Po putu je pokupio majku Mariju i zatočio je. Na teren su izašli specijalci koji su opkolili kuću. Vinko im je poručio da će ubiti majku ako ga ne ostave na miru. Kako doznajemo, on je oko 21 sat uspio pobjeći u šumu i specijalci od tada tragaju za njim. Inače, Vinko i njegova braća su široj okolici Našica poznati kao lokalni nasilnici, skloni alkoholu i teroriziranju stanovnika. Živio je od prodaje drva koje je krao iz obližnjeg lovišta. Kako neslužbeno doznajemo, braća Dlesk su se i prije šest godina odmetnula u šumu nakon što im je policija došla u kuću radi prijave. Tada je policija tragala za njima jedan dan, a nakon toga su odustali i priča s odmetnutom braćom je završila.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cvrcak3004 29.05.2008.

    ducko ja sam uvjek na strani policajca\"prašinara \"koji nemaju nikakvu ovlast i kad se obraćam negativno policajcima mislim samo na vodeće ljude policije ..zapovjednike smjena,zapovjednike postaja, zapovjednike sektora ,načelnike ,ravnatelje i ministre to su ulizice i čmarovi koji se venjaju položaju poviš sebe i onda pošalje djelatnika \"kobri\" da u natikačama i kratkim hlačama hvata genertala koji je prije toga pobijo pola sela .. \"živijo gospodin B.e.n.k.o \" \"živijo !

  • nostradamuss 29.05.2008.

    Evo javio se i ducko buzdovan..

  • našicanka 29.05.2008.

    i eto opet nasice na netu, a jbt hoce kad o nama pisat nesto lijepo, osim ubijenih,mrtvih i silovanja.. onas nasice i okolica samo po losim stvarima se pamti, a mislim da ce i uvjek tatko ostati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare