To je to što me zanima!

Splićani: Vlada nam za Božić poklanja tek nova zaduženja

Mladi SDP-a na splitske su ulice postavili veliki upitnik "Što će nam Vlada pokloniti za blagdane" na kojem su Splićani mogli zaokružiti pet odgovora...
Vidi originalni članak

 Splitski Forum mladih SDP-a u subotu je u Marmontovoj ulici upriličio akciju "Vrijeme za promjene". Na ulici su postavili veliki upitnik "Što će nam Vlada pokloniti za blagdane" na kojem su Splićani mogli zaokružiti pet odgovora. Najviše ih se opredijelilo da će im Vlada pokloniti "daljnja zaduženja". Postavili su i crveni stup na kojem su Splićani lijepili poruke što bi učinili da su premijerka.

"Ovo je akcija u povodu predstojećih blagdana da se ukaže kako je krajnje vrijeme za promjene, poručio je Dragan Tomić iz Foruma mladih SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nikad lijevo 19.12.2010.

    Svi se pitaju, sto ce dobiti. nitko se ne pita :Sto ce dati?

  • p i j e v a c 19.12.2010.

    Ja bih se sramio stajat kraj takvog naslova.Još ima nade za vas,ali okanite se ishlapjelih partijaša,jer HDZ vodi Homer, a SDP Ray Charles.

  • user_43623 18.12.2010.

    Gle ti mladih partijaša.Aktivirali su cijeli forum mladih Splita od dva člana poradi čega?Nedokučiva je poanta ovakvoga blamiranja zdravu razumu,ali s druge strane,ako onaj suludi pišonja na Markovu trgu bi proglašen umjetnikom,zašto to nebi bili i ova dvojica se..nja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare