To je to što me zanima!

Splićanin ne voli plaćati benzin pa radije pobjegne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijatelji iz Dugopolja sredinom kolovoza snimili su mladića starog 20-ak godina u crvenoj majici kako toči gorivo u automobil pa, ne plativši, bježi
Vidi originalni članak

Prijatelji iz Dugopolja kraj Splita sredinom kolovoza snimili su mladića starog 20-ak godina u crvenoj majici kako toči gorivo u automobil pa, ne plativši, bježi.
- Valjda je zaboravio na nadzorne kamere. Znam dečka, iz Dugopolja je. Ne znam jesu li ga radnici OMV-ove postaje prijavili - kaže čitatelj koji je poslao snimku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • whiteangel23 08.09.2008.

    slazem se s tobom 25sat, svi gledaju svoja posla pa cak i roditelji kad znaju da im se zlostavlja maloljetno dijete. svi govore nije moja stvar, briga mene nije meni uzeo, ili pa sta da se drogira sam sebe truje,a to sto daje primjer drugoj djeci i dila pred njima i hvali se koliko dobije za taj\"posten\"poslic nitko ne vidi. zato sto se ne prijavljuje misle da im nitko nista ne moze i da su frajeri i okolo se hvale i rade i dalje ista krivicna djela dok nekog ne ubiju pa se onda po novinama jave takvi koji nista nisu vidjeli ili gledaju svoja posla i govore sve negativno o toj osobi i kako drustvo ne funkcionira vec ceka da se dogodi tragedija kako bi rijesili stvar, sto policija moze onda kad zrtva ne prijavi ili ocevici sute!!!

  • mateo4x4 07.09.2008.

    Hahahhaaha.... makar ja nebi to radio za 100kn :P

  • 25sat 07.09.2008.

    nije pitanje samo novca, nego i obraza !!! čitam ove komentare i nimalo me ne čudi što nema i više takvih slučajeva ! Kako su naši ljudi toliko ravnodušni po pitanju krađe. Šta bi rekli da im taj isti drpi torbu, novčanik ili nešto vrijednije ? Odmah bi galamili \"di je ta policija kad ih trebam\", a kad ista policija pokušava da prikupi podatke o počinitelju, onda se gledaju svoja posla i neće da se zamjera sa nekim ili nije nitko ništ vidio ili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare