To je to što me zanima!

Splićaninu na zastavi osvanuo natpis 'Srbija' i četiri slova 'c'

Zastava od 165x87 cm bila je izvješena na prozoru u prizemlju u Ulici Matice hrvatske. Riječ 'Srbija' i dva manja znaka su najvjerojantije ispisani flomasterom
Vidi originalni članak

U splitsku policiju u četvtak je stigao građanin kako bi prijavio da je na zastavi Republike Hrvatske, dimenzija 165x87 centimetra netko ispisao 'Srbija' te dva znaka, točnije križa s četiri slova 'c'. 

Muškarac je zastavu postavio 4. kolovoza, na prozor u prizemlju stana u Ulici Matice Hrvatske u Splitu, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Ispisani natpis dimenzija je 16x5 cm, a sve je najvjerojatnije ispisano flomasterom. 

Policija traži počinitelja, a o svemu je izviješteno i Državno odvjetništvo. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • user_130878 08.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ciri bu ciri ba 07.08.2015.

    ticu bice da se nisi lijepo proveo na traktorijad....bice opet ako previse pricali

  • graopetar 07.08.2015.

    Dok je ostoja ranković ministar unutarnji poslova nema šanse da ga uhite. Samo u zadnjh par mjeseci u nekoliko navrata je bilo četničkih ispada u Vukovaru i Borovu selu.U dvorani za vrijeme utakmice maladih kamerama sve snimljeno pa ništa .To ti je to .Neće svoj svoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare