To je to što me zanima!

Split: Izgorjelo 5 vozila i manji brod ispred policijske postaje

Iz Policijske uprave doznajemo da je materijalna šteta "neznatna" jer su izgorjele olupine automobila koje već desetljećima čekaju kraj sudskih postupaka
Vidi originalni članak

Ništa nisu primijetili. Požar je planuo oko 50 metara od ulaza u policijsku postaju.  Naišao sam oko 23 sata i pozvali sam vatrogasce. Stigli su oni brzo ali se vatra proširila na druga vozila, rekao nam je Mario Bacelj, čitatelj 24sata koji je u Splitu u nedjelju oko 23 sata snimio požar na parkiralištu ispred 1. policijske postaje. Ozlijeđenih nije bilo.

- Policajac je izašao tek kad je staklo počelo pucati. Udaralo je kao ludo. Policajac mi je zahvalio jer sam zvao vatrogasce. Pitao me jesam li nekoga primijetio oko auta. Rekao sam mu da nisam - pojasnio je Mario. 

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj kažu da je požar izbio između zgrade PU i zgrade Županijskog suda. Izgorjela su dva kombija, tri automobila i manji brod. Iz policije doznajemo da je materijalna šteta "neznatna" jer su to olupine automobila koje već desetljećima čekaju kraj sudskih postupaka. 

Očevidom koji još traje, utvrdit će se uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare