To je to što me zanima!

Split: Nestala tinejdžerica koju je 8 god. silovao otac

Policija već 20 dana traga za 17-godišnjakinjom koju je otac silovao od njene 6. godine. Prijetio joj je ozlijeđivanjem brata i tukao nju i ostatak obitelji
Vidi originalni članak

Policija već 20 dana traga za 17-godišnjom djevojkom, štićenicom Odgojnog doma Bedekovčina koju je otac sustavno seksualno zlostavljo od njezine 6. godine. Djevojka se u Domu nalazi od ljeta 2005., kada se saznalo za očevo incestuozno ponašanje te fizičko zlostavljanje ostatka obitelji. Iz Doma Bedekovčina prvi put je pobjegla 9. kolovoza, no vratila se već sljedeći dan. Deset dana kasnije opet je pobjegla, i otada joj se gubi trag. Nesretna djevojka i ranije je bježala i to iz Doma Maestral u Dubrovniku. Nakon višemjesečne potrage policija je ušla u trag djevojci koja je cijelo vrijeme bila u kontaktu s majkom. Tada je, u srpnju, prebačena u Dom Bedekovčina.
Maloljetnicu je otac seksaulno zlostavljao od 6. godine. Isprva joj se uvlačio u krevet i pipkao ju. Silom i prijetnjama je lomio njezin otpor. Govorio joj je da će ozlijediti njezinog brata koji je od nje stariji pet godina. Sve je kulminiralo kada se jedne noći zavukao u njen krevet i silovao je u sobi u kojoj je spavala sa mlađim bratom i sestrom. Monstruozni otac je ostatak svoje obitelji sustavno premlaćivao zbog čega su djeca bježala od kuće. U ljeto 2005. je priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. Sud ga nije pritvorio jer je majka kazala kako kćerka ima homoseksualne sklonosti. Krajem godine je optužen no rasprava nije zakazana jer predmet nije bio pritvorski. Početkom prošle godine je dodijeljen sutkinji koja je odmah zakazala glavnu raspravu, no još je nije uspjela okončati. Na Općinskom sudu u Splitu je nad majkom i ocem pokrenut postupak za oduzimanje roditeljskih prava. Postupak je pokrenuo splitski Centar za socijalnu skrb, piše jedan dnevni list.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 10.09.2008.

    mogli bi sutkinji silovati nekog u obitelji pa da vidimo kako bi predmet brzo došao na dnevni red! đubrad jedna! ova država je leglo kriminala!

  • KrajinaForce 10.09.2008.

    A sto mrzim ovaj zakon ubojice i silovatelji dobiju 5 god a mito 10 i vise

  • sprinterica 10.09.2008.

    ma super su nam zakoni taman napisani tako da se ubojice i monstrumi izvuku ma fuuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare