To je to što me zanima!

Split poharalo jako nevrijeme: 'Spojilo se nebo sa zemljom...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Split i okolicu pogodilo je u petak poslijepodne snažno nevrijeme praćeno tučom veličine lješnjaka. Temperatura zraka je u pola sata pala za gotovo 10 stupnjeva
Vidi originalni članak

Split i okolicu pogodilo je u petak poslijepodne snažno nevrijeme praćeno tučom veličine lješnjaka. Temperatura zraka je u svega nekoliko minuta pala za desetak stupnjeva.

Nevrijeme s tučom pogodilo je Split oko 16.30 sati. 

Iako je prema vremenskoj prognozi cijeli dan trebalo biti vedro, tamni oblaci počeli su se gomilati iza 16 sati. A kad je pola sata kasnije "udarilo", počela je tuča koja nije prestajala punih desetak minuta. 

Neke gradske ulice su nakratko poplavljene. 

Splitom su harali olujni udari vjetra od 18 metara u sekundi. U manje od pola sata palo je 15 milimetara oborina po četvornom metru, javlja Dalmacijanews. 

Nevrijeme je gotovo paraliziralo javni gradski promet, pa su neki autobusi stajali na mjestu jer se nisu mogli pomaknuti. Ipak, nije bilo većih poteškoća kao ni intervencija javnih službi.

Nevrijeme i u Zagrebu

Jako nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom pogodilo je i Zagreb. Nevrijeme je počelo oko 18.20 sati i trajalo do 19.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Ubananismo 09.06.2013.

    zao mi je jedino sta to nevrijeme nije bilo kad su one pederci.e i lez.e hodale pos splitu nek ih pokupi i odnese fujjjjjj

  • Ubananismo 08.06.2013.

    jos je priroda dobra kakvi su ljudi

  • gabriela-st2 07.06.2013.

    omg sta se ovo desava sa vrimenom? pa ovo nije normalno. podanu sunce, popodne krupa pa opet sunce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare