To je to što me zanima!

Policajca čeka kazna? Prošao kroz crveno i udario u Hyundai

Policajac (26) je na službenom vozilu upalio "rotirku" i projurio kroz crveno svjetlo na raskrižju Bihaćke ulice i ulice Domovinskog rata gdje je naletio na Hyundai
Vidi originalni članak

Policajac (26) koji je u utorak oko 14 sati izazvao prometnu nesreću najvjerojatnije će stegovno odgovarati. Da podsjetimo, policajac je upalio "rotirku" na službenom vozilu i projurio kroz crveno na raskrižju Bihaćke i ulice Domovinskog rata u Splitu. 

Nasred križanja "pomeo" je Hyundai koji je vozila Silvana T.(56).  U sudaru su lakše ozlijeđeni Suzana i njena suvozačica Marija B.(85), ali i policajac.

Očevici kažu da je policajac jurio za kamionom koji je "luđački" vozio kroz centar grada i nekontrolirano pretjecao druge aute. Policija još utvrđuje sve okolnosti sudara.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • miki1990 17.11.2011.

    samo i pišite i mudrujte mozda se čovjek veselio što mu ovih dana ode plaća gore.juhuuu

  • rukfašml 17.11.2011.

    sve je to u redu, ali NE SMIJE ko neki šerif letati kroz križanja na crvenom, a da prije toga ne provjeri, makar na brzinu!!

  • Brčak 16.11.2011.

    Ja ljudi vas ne razumijem "luđački je jurio kamion,"znači logično policajac upali rotirke i ide za njim ili je po vama trebao okrenut glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare