To je to što me zanima!

Split: Pucao na Ahmetija i metak mu ispao iz pištolja

Policija je privela Branka Čipčića (28) zbog sumnje da je pucao na pripadnika suparničkoga krim-miljea s kojima su se već i lani sukobljavali
Vidi originalni članak

Branka Čipčića (28) iz Splita zadržali su u policiji na 48 sati zbog sumnje da je u ponedjeljak navečer u splitskom naselju Brda pucao na Ferdija Ahmetija (22). Čipčić je navodno ispalio samo jedan metak prema Ahmetiju jer mu je drugi prilikom repetiranja ispao iz pištolja. Nije ga uspio ozlijediti. Policija ga je uhitila u srijedu nakon dvodnevne potrage. Pri uhićenju se cijelo vrijeme smijao. U petak će odlučiti hoće li mu produljiti pritvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. 
Riječ je o pripadnicima dvaju suprostavljenih klanova iz splitskoga krim-miljea s podebljim policijskim dosjeima. Lani su njihovi sukobi kulminirali ubojstvom Lovela Matkovića i Marina Vukšića, Čipčićevih prijatelja koje je ubio Mate Vukušić. Vukušić se predhodno družio s njihoviom suparnicima braćom Ferdijem i Edijem te rođakom Sadatom Ahmetijem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tallyst 24.05.2008.

    Kako je neodoljiv gotovo je pala san zaljubila san se i gotovo!! Maaa moram ga nač i osobno upoznat kakoo je dobar uf i mene če možda čuvat...ako se iden bacit kroz ponistru da ga ne vidin!!

  • tallyst 22.05.2008.

    A joooj koji lip osmjeh?!Al nemojmo bit sami sebi smješno posprdni jer ovo ipak trajee a gdje ste bili dosad?Daj ne padajte s kruške ovo se očekivalo i bit če i gore kao sami šta vrlo dobro znate!E zato se ne pravite nevješti i u čudu jer vrlo dobro znate ko su šta su čime se bave i šta se može očekivat od njih....prema tome!?a sad se dokažite i vidit čemo kako vi to dalje rješavate i sprječavate jer jako se onaj \"JEDAN OD LJEPŠIH OSMJEHA U ŽIVOTU\"boji onog šta bi ga moglo s vaše strane \"zakonski\"..heheha..zdesit..aa pognia je glavu i sav je ukakan u gače!!

  • ovca007 22.05.2008.

    na kojeg mislis, lijevog ili desnog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare