To je to što me zanima!

Split: Sklopljen prvi gay brak, mladenci slavili u krugu obitelji

Riječ je o dvojici muškaraca srednjih godina koji su u vezi dva desetljeća. Prema neslužbenim informacijama u Splitu će sljedeći tjedan pred matičara još jedan gay par
Vidi originalni članak

U Splitu je u četvrtak sklopljen prvi gay brak. Riječ je o dvojici muškaraca srednjih godina koji su u vezi već dva desetljeća. Muškarci su vezu ozakonili u najužem krugu obitelji i prijatelja. 

Prema neslužbenim informacijama u Splitu će već sljedeći tjedan pred matičara još jedan gay par. Također je riječ o muškarcima. 

Podsjetimo, prije mjesec dana na snagu je stupio Zakon o životnom partnerstvu. Prvi istospolni brak u Hrvatskoj, koji je okarakteriziran kao povijesni događaj, sklopljen je između dvojice muškaraca u Zagrebu 5. rujna

Gay parovi u Hrvatskoj sklapanjem životnog partnerstva dobivaju sva ista prava kao i muškarac i žena u braku, osim onog na posvajanje djece.

Idi na 24sata

Komentari 1126

  • 26.09.2019.

    U braku sam više od 6 godina i bilo je strašno jer me je suprug zaista varao i tražio razvod, rastali smo se prije godinu dana i vratili smo se nakon toliko molbi za lijepim ljubavnim poklonima. Toliko volim svog muža da nema sata dana kad ne razmišljam o njemu, on je za mene svijet, cijenim ga na isti način. biti tako da ne mogu učiniti ništa da ga povrijedim ili da ga učinim tužnim. Naišao sam na blog bloga Svjedočanstvo pod nazivom "Osawe jennifer" na Internetu, kako je obnovio veliku srušenu veliku sveštenicu hrama miraz, njenog bivšeg muža kod kuće nakon 3 dana ljubavnih čarolija. Pročitala sam toliko različitih post-komentara o zbunjenim velikim silama pomogla ljudima širom svijeta, bez obzira na udaljenost, doveli su bivšu ljubav i pomogli u rješavanju razvoda, a odvojeni računi vratili su se iz ljubavi i stvorili ljude sretnima u vezi. Moram biti 100% siguran, pa sam pokušao i poslao kontakt poruku na doctorosagiede75@gmail.com ili whatsapp +2349014523836 i on je odmah odgovorio, a ja sam mu ispričala svoju priču i dao mi je samo 2 dana da napišem čaroliju u noći bio vraćen i molio za oproštaj, kako je njegov rad bio divan i pouzdan. Ako neko ima slične probleme, kontaktirajte ga na njegov e-mail.

  • melani900 20.09.2014.

    Jadna je majka koja ih rodila, ali ne može majka nego voljeti i prihvatiti ono što je ispod njenog srca raslo........

  • ankastazio 20.09.2014.

    danas majka ženi svoga sina

Komentiraj...
Vidi sve komentare