To je to što me zanima!

Split: Smrskanog lica i s tri promila tražila pomoć u bolnici

Još uvijek je nejasno kao se Božena ozlijedila, jer je doktorima i policajcima ispričala nekoliko verzija. Policija sumnja da je ozlijeđivanju kumovao alkohol
Vidi originalni članak

Božena B. (35) iz Prgometa u subotu je u KBC-u Split zatražila liječniičku pomoć zbog prijeloma kostiju lica. Budući je imala tri promila alkohola u krvi, doktori su je smjestili na neuropsihijatrijski odjel. Nakon otriježnjenja će je prebaciti na Odjel maksiofacijalne kirurgije i sanirati joj ozlijedu. 

Još uvijek je nejasno kako se Božena ozlijedila, jer je doktorima i policajcima ispričala nekoliko verzija. Policija sumnja da je ozlijeđivanju kumovala veća količina ispijenog alkohola. Božena je prije tri godine pala na radnom mjestu u pekarnici i zadobila prijelom baze lubanje s krvarenjem u mozgu. Tada su joj liječnici hitnom operacijom spasili život.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dhabula6 11.03.2012.

    o boze odurno

  • darek5cro 11.03.2012.

    ja bi joj kao lijek dao litru pive pa nek se liječi do kraja..

  • Megablaster 11.03.2012.

    "Policija sumnja da je ozlijeđivanju kumovao alkohol!" Pa sigurno nije takva izubijana išla piti.Znači,prije ozljeđivanja je sigurno bila koma.Da nije imala toliko alkohola u sebi sa takvim ozljedama...Pitanje da li bi ih i podnijela.Vjerovatno se neće ni sjetiti kako je došlo do ozljeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare