To je to što me zanima!

Splitski gradonačelnik osudio ubojstvo u Splitu: 'Nasilnicima nije mjesto među nama!'

Napomenuo je kako često svjedočimo tome da se nasilje nad ženama opravdava, relativizira i interpretira na razne načine koji dodatno viktimiziraju žrtvu
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak izrazio je zgranutost zbog ubojstva žene koju je u utorak nožem izbo bivši partner, pozvavši Splićane da prijavljuju nasilnike te upozorivši da se nasilje nad ženama relativizira i interpretira na razne načine koji dodatno viktimiziraju žrtvu.

ZATVORILI TRGOVINU Tuga u Splitu: Veliko srce od lampiona gori za ubijenu ženu

Zaposlenica trgovine u Poljičkoj ulici u Splitu umrla je u bolnici nakon što ju je nožem na radnom mjestu napao muškarac koji je uhićen, a neslužbeno se doznaje kako se radi o bivšem žrtvinom izvanbračnom partneru.

- Sve nas je zgranulo ubojstvo koje se jučer dogodilo u jednom trgovačkom lancu u Splitu - objavio je Puljak u srijedu na svom Facebook profilu.

UBOJSTVO U SPLITU Kolege ubijene blagajnice pred trgovinom zapalile lampione

Napomenuo je kako često svjedočimo tome da se nasilje nad ženama opravdava, relativizira i interpretira na razne načine koji dodatno viktimiziraju žrtvu.

- A onda, kada se dogodi jedno ovakvo svirepo ubojstvo zanijemimo i pitamo se kako je ovo moguće u našoj zemlji i u našem gradu u 21. stoljeću - poručio je splitski gradonačelnik.

VIDEO: STRAVIČNI DETALJI IZ SPLITA Tko je čovjek koji je izbo ženu u dućanu? Brata mu je specijalac Budiša ubio u disku pred očima

Naglasio je kako šutnja i zatvaranje očiju pred nasiljem nisu rješenje.

- Prijavite nasilnike! Izražavam duboku sućut obitelji preminule žrtve. Nasilnicima nije mjesto među nama! - istaknuo je Puljak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare