News

Komentari 73

Tuga u Splitu: Veliko srce od lampiona gori za ubijenu ženu

Tuga u Splitu: Veliko srce od lampiona gori za ubijenu ženu

Željko Đekić (54) ušao je jučer poslijepodne u splitsku trgovinu i nakon što je vikao na bivšu partnericu, nožem je nasrnuo na ženu i izbo je. Od zadobivenih ozljeda ona je preminula u bolnici

Veliko crveno srce od lampiona gori jutros za ženu (44) koja je brutalno ubijena jučer poslijepodne u splitskoj trgovini na Poljičkoj cesti. 

Svijeće su još sinoć zapalili brojni poznanici i kolege, a jutros su pred vratima zatvorene trgovine postavljene u obliku velikog srca. 

U dućanu je tek nekoliko ljudi, a oni koji nisu čuli za zločin, a htjeli su jutros u ovu trgovinu, u tišini su zastali i okrenuli se.

Stravično ubojstvo žene šokiralo je jučer cijelu Hrvatsku. Nešto prije 15 sati žena je izbodena nožem u trgovini, a u bolnici je kasnije podlegla ozljedama. Za zločin se sumnjiči 54-godišnji Željko Đekić, koji je ušao u trgovinu gdje je radila njegova bivša partnerica i počeo vikati. Potom je nožem nasrnuo na nju i izbo je 15 puta.

 

Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat - rekla je jedna od svjedokinja napada za Slobodnu Dalmaciju. Napadača su svladali mladići i zaštitar u trgovini, a potom je uhićen.

Najčitaniji članci