To je to što me zanima!

Splitom se širi snimka mladića s vatrenim oružjem u rukama

Policija sumnja da je muškarac sa snimke počinitelj teškog zločina u Splitu u subotu poslijepodne. Na videu se vidi kako se ležerno prešetava s oružjem u rukama...
Vidi originalni članak

Dobili smo snimku čovjeka iz Splita koji se s puškom ležerno prešetava ulicom. Navodno je riječ o počinitelju zločina u Splitu.

Podsjetimo, u centru Splita u subotu poslijepodne upucana su tri muškarca. Dva muškarca su mrtva. Na mjestu događaja je interventna policija, i kako su nam potvrdili, upravo hvata počinitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubojica je navodno pobjegao u jednu od ulica trčeći. 

Govori se i kako nije koristio pištolj već automatsku pušku. O svemu je obaviješteno i Županijsko državno odvjetništvo te će dežurni zamjenik Žarko Štrbac koji će izaći na očevid.

Iz obližnjeg restorana kažu kako su čuli pucnjavu.

- Čuli su se rafali, ali nije to puno trajalo. Brzo je bilo gotovo, ali bilo je strašno. Preplašili su se gosti, sakrili su se. Nije bilo stranaca, samo naši ljudi. Došla je policija odmah. Eno momak tamo jos leži mrtav, još ga nisu maknuli. Strašno nešto - rekli su nam iz restorana.

NEVIĐENA DRAMA U SPLITU Policija moli građane da ne izlaze na ulice: Traži se ubojica

- U Splitu je oko 15.35 u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezena na pružanje liječničke pomoći.  Prema prvim informacijama s terena, počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem - poručili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • 12.01.2020.

    ovako t izgleda kad narod uzme pravdu u svoje ruke

  • moja1010 12.01.2020.

    treba ga zapsliti ima još za

  • luna5 11.01.2020.

    tak se i treba šetat , jer drugačije nebu išlo

Komentiraj...
Vidi sve komentare