To je to što me zanima!

Splitska policija zaplijenila 15 kg 'trave' vrijedne 700.000 kn

Ivan (46) i Romeo (23) iz Mostara marihuanu su donijeli iz BiH u Trogir. Drogu im je u drvarnici čuvao stari znanac policije Melvin Č. (46), a poslije ju je preuzeo Ervin M.
Vidi originalni članak

Odjel za droge splitske policije uhitio je četvoricu muškaraca zbog posjedovanja 14,9 kilograma marihuane, koju su prokrijumčarili iz BiH. Ivan M. (46) i Romeo Dž. (23), obojica iz Mostara, sumnjiče se da su drogu donijeli preko granice. Marihuanu im je u svojoj drvarnici u Trogiru čuvao stari znanac policije Melvin Č. (46). Krajem prošlog tjedna zatražiili su od svog poznanika Ervina M.(46) da je skloni od policije u garažu jednog Trogiranina koji o tome ništa nije znao. No, nije pomoglo jer su vrećice s marihuanom pronađene u subotu. Zbog zlouporabe opojnih  droga uhićeni su dvojica Mostaraca te  Melvin i Ervin koji su im pomogli u skrivanja. Svima su nakon saslušanja kod istražnog suca odredili pritvor. Marihuana je, tvrdi policija,  vrijedna oko 700.000 kuna. 

- Pretragom stana kojeg su koristila dvojica osumnjičenika u Kaštelima pronašli smo vagu za precizna mjerenja, pribor za pakiranje droge te 14.950,00 kuna, a za koje sumnjamo da potječe od preprodaje marihuane - rekao je Dušan Jenjić, načelnik splitskog Odjela za droge na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

Mostarci su poznati policiji po krađama, neovlaštenom posjedovanju oružja i proizvodnji opijata. Melvin Č. prije 8 godina bio je uhićen zbog pokušaja ubojstva u Kaštel Sućurcu, a policiji je poznat i po nasilničkom ponašanju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kubanka 22.11.2010.

    nije glupost...pa vrijedi toliko ali oni gledaju najveću moguću vrijednost, a to je NA MALO. na malo se dobije od 40 do 50 tisuća kuna po kili...ne razmišljate mozgom?? XD

  • machia 22.11.2010.

    Mozda je skunk

  • neutral 22.11.2010.

    Stvarno se ne kuzim u cijene trave ali da kila kosta 46.600.00 kuna to mi nema logike,pa kaj je trava poskupila u zadnjih 10 godina ili murija pa preuvelicava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare