To je to što me zanima!

Splitski studenti od SC-a dobili nezaboravnu večer! Ravnatelj Žižić: 'Studiranje je iskustvo!'

Okrugli stolovi, svijećnjaci, foto-kutak, lampice, rasvjeta, disko-kugla, glazba uživo i odlična ekipa, može li bolje za početak akademske godine?
Vidi originalni članak

Studentski centar u Splitu i ove akademske godine ne prestaje s iznenađenjima  za studente. Nakon uspješno održane humanitarne brucošijade, na red je došla svečana večera dobrodošlice za studente. Studentski centar u Splitu i ovaj je put pokazao kako misli na studente te uz najbolju uslugu, ambijent,  glazbu i hranu obilježio još jedan početak akademske godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Preko 600 studenta besplatno  je uživalo u vrhunskim gastronomskim delicijama Restorana Kampus u sklopu SC-a. Menza pretvorena u salu za vjenčanje, a umjesto mladenaca  tu su studenti kojima je večer i posvećena. Kako bi početak večeri odmah bio u dobrom ritmu na ulazu ih je dočekao i koktel dobrodošlice. 

Radi velikog interesa studenata održane su dvije večere, prva u petak, a druga u subotu. 

Ovo nije prvo slično događanje u organizaciji Studentskog centra u Splitu. Prethodnih godina organizirali su večere za studente povodom Valentinova i Dana žena. Tu praksu žele i nastaviti  jer kako ističu 'studiranje je više od učenja, to je iskustvo za cijeli život'.

OBJAVILI POZIV Studenti, pozor! Ministarstvo dijeli stipendije za STEM područja, evo koliko iznose

Okrugli stolovi, svijećnjaci, foto-kutak, lampice, rasvjeta, disko-kugla, glazba uživo i odlična ekipa, može li bolje za početak akademske godine? 

- Vodimo se istim motom već godinama, a to je da je studiranje iskustvo za cijeli život. Mi u Studentskom centru trudimo se upravo to i ostvariti, raznim događanjima  za studente. Ovo je tek jedan u nizu planiranih u budućnosti. No, o tome će svi biti obaviješteni na vrijeme – rekao je ravnatelj Studentskog centra u Splitu, Ivan Žižić te dodao da je jako zadovoljan odazivom studenata na događanja u sklopu SC-a.

BORAS POSTAO BIVŠI Lakušić: Strahova nemam, već izazove koje ćemo rješavati. Želim da studenti osjete ponos

- Pokrenuli smo i PUB Kviz u Tinela za studente, gdje su besplatne kotizacije. Već prvu večer tražilo se mjesto više. Očito je da se studenti žele družiti, žele što više aktivnosti. Naša misija je da im to pružimo - rekao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.10.2022.

    Bravo, svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare