To je to što me zanima!

Splitskog HDZ-ovog vijećnika imenovali novim direktorom Regionalnog centra čistog okoliša

Kako navode u utorak iz Centra, odluka o imenovanju je donesena nakon provedenog javnog natječaja te razgovora koje je Nadzorni odbor obavio s kandidatima koji su u roku dostavili svoje prijave
Vidi originalni članak

Splitski gradski vijećnik iz redova HDZ-a u posljednjem mandatu Ivan Vukorepa te uposlenik Regionalnog centra čistog okoliša imenovan je novim direktorom te komunalne tvrtke.

POZNATI DETALJI Policija objavila detalje nesreće u kojoj je sudjelovao Dekanić: 'Bio je pod utjecajem alkohola'

Kako navode u utorak iz Centra, odluka o imenovanju je donesena nakon provedenog javnog natječaja te razgovora koje je Nadzorni odbor obavio s kandidatima koji su u roku dostavili svoje prijave.

Na novoj dužnosti Vukorepa bit će odgovoran za prilagodbu dokumentacije te pripremu i provedbu svih aktivnosti koje će dovesti do izgradnje Centra za gospodarenje otpadom u općini Lećevica, koji je jedan od stupova uspostave učinkovitog sustava gospodarenja otpadom u Splitsko-dalmatinskoj županiji, obrazloženo je.

Regionalni centar čistog okoliša d.o.o. je županijska komunalna tvrtka sa sjedištem u Splitu, osnovana u travnju 2005.godine.

NAKON SJEDNICE HDZ-A Plenković o rekonstrukciji Vlade: 'Mi nismo dali nikakav rok. Kad odlučim, javit ću vam'

Vukorepa je, kako se navodi u priopćenju, poručio da će sva svoja znanja i iskustva staviti u funkciju uspješne realizacije Centra.

U nizu nadolazećih razgovora s dionicima na svim razinama štitit ću interese projekta i osnivača, ali i stanovnika Općine Lećevica te svih ostalih općina koje gravitiraju budućem Centru, poručio je Vukorepa.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare