To je to što me zanima!

'Spolovilo je stavio u ventilator zbog oklade i šetao u tangama'

Nakon iskaza svjedoka Denisa Vidmana, predsjednica vijeća je pročitala njegov raniji iskaz među kojim je naveo i da je Šišaković dosta povodljiva osoba, da je jednom prilikom spolni organ gurnuo u uključeni ventilator...
Vidi originalni članak

Dario Šišaković (30) je 2015. godine u kaznionici Lepoglava pokušao ubiti Roberta Matanića, više puta udarivši ga utegom u glavu. Matanić je u zatvoru završio zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića.

Nakon ozljeda koje mu je nanio Šišaković, Matanić ima trajne ozljede mozga i ne može svjedočiti u sudskom postupku protiv Šišakovića, te se nalazi u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu. Šišaković je u vrijeme počinjenja kaznenog djela protiv Matanića u Kaznionici u Lepoglavi služio kaznu od 15 godina zbog ubojstva zagrebačke profesorice Dijane Ćulibrk. 

Na samom početku nastavka suđenja, Dario Šišaković je zatražio izuzeće predsjednice vijeća i sudaca porotnika, navodeći da je sutkinja ponovno manipulirala zapisnikom i sama je odlučivalo o izuzeću predsjednice suda. 

Nakon što je sutkinja to odbila, Šišaković se više nije mogao kontrolirati, te je uslijedilo njegovo udaljavanje s rasprave.

MATANIĆA IZUDARAO UTEGOM Šišaković se na suđenju stalno smijao pa su ga izbacili van

Nakon iskaza svjedoka Denisa Vidmana, predsjednica vijeća je pročitala njegov raniji iskaz među kojim je naveo i da je Šišaković dosta povodljiva osoba, da je jednom prilikom  svoj spolni organ gurnuo u uključeni ventilator radi oklade, te je jednom zgodom također u Kaznionici Lepoglave hodao bez odjeće samo u tangama.

U drugom dijelu rasprave svjedočio je Igor Matanović (44) koji također izdržava zatvorsku kaznu u Lepoglavi zbog ubosjtva oca i maćehe, a u vrijeme događaja čeliju je dijelio s Dario Šišakovićem.

- Leđima sam bio okrenut teretani, a licem prema policajcima s druge strane. Da se nešto događa, shvatio sam po reakciji policajca koji je počeo vikati Šišakoviću i mahati rukama. Okrenuo sam se i tada vidio da Robert Matanić leži na tlu, a Dario Šišaković stoji pokraj njega. Nisam vidio da bi Šišaković Mataniću zadao udarac. Zaključio sam da ga je udario u vrijeme kada sam leđima bio okrenut teretani - izjavio je Igor Matanović na sudu.

NASTAVAK SUĐENJA Šišaković opet tražio izuzeće DORH-a, javnosti, svih sudaca

Kada mu je predsjednica vijeća predočila da je u ranijem iskazu iz 2015. godine  naveo da je vidio kako je Šišaković jednom ili u dva navrata udario ručnim metalnim utegom Matanića po glavi, Igor Matanović je rekao da je na današnjem suđenju rekao da nije vidio da bi Šišaković Mataniću zadao udarce i da je danas opisao ono što je vidio.

Igor Matanović priveden je iz Kaznionice Lepoglava a na idućoj raspravi trebali bi biti saslušani sudsko - medicinski vještaci.   

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Honda orao 17.01.2020.

    I na izborima njihov glas vrijedi kao i moj?

  • ragek 16.01.2020.

    Tako ja zamišljam moralnog kretena !!!

  • Offca 🐑 16.01.2020.

    dobro da nije izazvao javnu sablazan

Komentiraj...
Vidi sve komentare