To je to što me zanima!

Sporna izjava: Bandić ostaje bez titule počasnog građanina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Milan Bandić je u intervjuu jednoj televizijskoj postaji izjavio kako Hrvati u BiH trebaju imati treći entitet. U dijelu BiH ta je izjava izazvala negodovanje građana
Vidi originalni članak

Nakon što je Milan Bandić u intervjuu jednoj televizijskoj postaji izjavio kako Hrvati u BiH trebaju imati treći entitet, u javnosti u dijelu BiH izjava je izazvala negodovanje. 

Nedavno je Bandić proglašen počasnim građaninom Sarajeva i nakon što se potegnula priča o oduzimanju titule, na zahtjev zamjenika gradonačelnika Aljoše Čampare reagiralo je Gradsko vijeće Sarajeva koje mu je titulu i dodijelilo.

Bandić će na sjednici GV u srijedu najvjerojatnije ostati bez titule.

- Mislim da su pretežno svi istog mišljenja. Na Kolegiju šefova klubova stranaka koje participiraju u Gradskom vijeću svi su istog stava, čak i oni vijećnici stranaka koji su predložili da se Bandić proglasi počasnim građaninom Sarajeva. Nije primjereno da takva osoba nosi tako važnu titulu - kazao je za portal Klix.ba predsjedavajući gradskog vijeća Sabahudin Delalić.

Bandić je krajem veljače imenovan počasnim građaninom Sarajeva, a titula mu je trebala biti uručena 6. travnja na svečanosti povodom Dana grada.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • MI-MA 26.03.2014.

    ništa čudno od bošnjaka, tako su se ponašali i u ratu. Mi smo im primili izbjeglice u Hrvatsku i dali im oružje da se brane od srba, a oni nam okrenuli leđa i tim istim oružjem napali Hrvatski narod u BiH. Može ih sram biti.

  • 26.03.2014.

    Za mene je pocasni gradjanin sarajeva samo jedan,a ime mu je Radovan.

  • rođo101 26.03.2014.

    oni su njemu tek sad dali priznanje,samim odbijanjem davanja priznanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare