To je to što me zanima!

U Vukovaru osvanuli grafiti na ćirilici: Četiri S, Šešelj, Srbi...

Grafiti ispisani ćirilicom osvanuli su tijekom noći na više lokacija u Vukovaru. Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su nam postojanje grafita, ali ne i gdje su se pojavili
Vidi originalni članak

Protekle noći na više lokacija u Vukovaru osvanuli su grafiti ispisani ćirilicom. Iz PU vukovarsko-srijemske županije potvrdili su nam postojanje grafita, ali ne i na kojim su se sve mjestima oni pojavili. 

- Još se provode očevidi tako da za sada ne možemo više reći - rekla je Marijana Barbarić iz PU. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji.hr grafiti su osvanuli na više stambenih zgrada te željezničkom kolodvoru u Vukovaru. Sprejem su ispisana četiri S, Šešelj, srpski sinovi, ćirilica…

No, u redakciju 24sata javili su se čitatelji koji tvrde da je grafitima na ćirilici išarano i Borovo naselje. Poslali su nam i fotografiju. 

Idi na 24sata

Komentari 308

  • ludom 12.02.2013.

    Po noći rade takve svinjarije, a po danu traže manjinska prava. Ovu fotografiju treba poslati prvom srbinu u Hrvatskoj, Pupovcu.

  • domi30 12.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 1Broj 09.02.2013.

    bez veze.sta sad ako se , a bit ce, bude cirilica uz latinicu? hoce li to pomoci narodu ili odmoci? tko bude imao koristi a tko ne? to je pismo i nista vise i moje misljenje je da se ne treba obazirati i trositi toliko energije na nesto poput ovoga.pubo pametnije bi bilo da mladi koji znaju latinicu i mladi koji znaju cirilicu zajedno udruze svoju mladu,pokretacku energiju i kazu svima , i jednima i drugima :"DOSTA!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare