To je to što me zanima!

Spriječena tragedija: Bus visio iznad provalije od 100 metara

AUSTRIJA: Katastrofa je izbjegnuta za dlaku, rekao je policijski službenik. Refleksi 65-godišnjeg putnika zaslužni su za spašavanje 22 putnika. Devet ih je odvezeno u bolnicu...
Vidi originalni članak

Pukom srećom izbjegnuta je tragedija u austrijskom alpskom gradu Schwazu. Vozaču autobusa (76) pozlilo je tijekom vožnje Tirolom i izgubio je svijest, a autobus je nastavio vožnju i probio zaštitnu ogradu prema provaliji dubokoj 100 metara, prenosi The Sun Daily.

U tom trenutku reagirao je francuski turist (65), koji je sjedio odmah pored vozača povukavši kočnicu. Autobus se zabio u zaštitnu ogradu i zaustavio svega nekoliko metara iznad provalije, a dio vozila visio je u zraku.

U autobusu se nalazilo 22 ljudi - putnici i vozač. Devet osoba odvezeno je u bolnicu.

- Doslovno su bili na rubu katastrofe - rekao je glasnogovornik policije i dodao da su muškarčevi refleksi i činjenica da je uspio zaustaviti vozilo 'neviđena sreća'.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • LAURA256 28.09.2017.

    vozač 76??? omg

  • serta007 28.09.2017.

    76 godina stari grob ,najvjerovatnije gladan love ,a još luđi koji njemu sjadaju u bus .

  • sol 28.09.2017.

    Nategnuta prica, sve se dobro zavrsilo ali ovako kako bus stoji teziste na cesti ne moze u provaliju, dobro sto je covjek znao sta je rucna, odnosno to je zracna koja koci na tom busu sva cetiri kotaca,

Komentiraj...
Vidi sve komentare