To je to što me zanima!

Spriječili eksploziju: Policija je vodenim topom uništila bombu

Mostar: Nije bilo posljedica jer je policija spriječila eksploziju. Policija istražuje tko je i iz kojih razloga uopće postavio eksplozivnu napravu uz naseljenu zgradu
Vidi originalni članak

Mostarska policija je razmontirala eksplozivnu napravu koju su pronašli u utorak ujutro u ulici Husnije Repca ispred jednog kafića. Klix.ba javlja kako je eksplozivna naprava bila kraj naseljene zgrade.

- Napravu smo razbili takozvanim vodenim topom tako da nije bilo nikakvih posljedica. Spriječena je eksplozija - izvijestili su iz tamošnje policije. Policija istražuje tko je eksplozivnu napravu postavio i koji su motivi za to. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zvjezdan39 22.01.2013.

    pa gdje drugo,samo u Bosni razbijaju exp.napravu vodenim topovima,respekt!

  • templaR_4 22.01.2013.

    Zna se kome je ovo u interesu, onima kojima je cilj podmetnuti kao da to Hrvati rade i tako podijeliti Mostar, ali o tome mogu samo sanjati jer Mostar će uvijek ostati jedinstven. Pametnije bi bilo da se prime nekog posla i da sagrade nešto, a ne samo rušiti, uništavati i provocirati;) Tko ih ne zna, lako nasjedne na njihovu huškačku politiku! Vidjeli od braće po svijetu trend pa da i oni pokažu ono u čemu su najbolji!

  • prdac40 22.01.2013.

    Prsan je živ !

Komentiraj...
Vidi sve komentare