To je to što me zanima!

'Spriječili su 17 terorističkih napada u zadnjih godinu dana'

Napadi su spriječeni zahvaljujući i komunikaciji među (sigurnosnim) službama, rekla je Šuica, dodajući da je neophodno da sigurnosne službe članica Europske unije komuniciraju i razmjenjuju informacije
Vidi originalni članak

Dubravka Šuica, inače članica odbora za borbu protiv terorizma, otkrila je neke podatke koji su joj, kao članici, bili dostupni, javlja Dnevnik.hr. 

- Osim ovog napada i onoga prije dvije godine u Belgiji, a prije toga u Parizu, moje informacije iz tog Odbora koji je često zasjedao iza zatvorenih vrata, kažu da je 17 terorističkih napada u posljednjih godinu dana bilo planirano, ali su spriječeni zahvaljujući i komunikaciji među (sigurnosnim) službama - rekla je Šuica, dodajući da je neophodno da sigurnosne službe članica Europske unije komuniciraju i razmjenjuju informacije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Miške 13.12.2018.

    Boćze dragi, za rigati je kad se pojavi ova Šuica i njezina nepotica Sanja Putica. Kao , vidite kako je njoj teško u EU parlamentu. Sjećate li se kako se ulizivala Sanaderu, Jadranki Kosor, Karamarku a sada Plenkoviću. Užas.

  • Plejada 13.12.2018.

    I ova hadezenjara se je fino uvalila.

  • R3nchi 12.12.2018.

    Vi ste sprijecili ..buahahahahahahhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare