To je to što me zanima!

Sramota: Djedu bludniku samo tri godine zatvora

Djed (63) gurao je unuci (7) prst u spolovilo dok je s obitelji bio na ljetovanju 2008. godine. Kaznu su bludniku ublažili jer "dijete nije traumatizirano"
Vidi originalni članak

Nakon što je bez emocija slušao presudu, kojom je nepravomoćno osuđen zbog rodoskvrnuća i za radnje izjednačene sa spolnim odnosom s djetetom, 63-godišnjak išetao je iz sudnice Županijskog suda u Zagrebu. Za rodoskvrnuće osuđen je na šest godina zatvora, a za spolne radnje izjednačene sa spolnim odnosom s djetetom  na tri. Sutkinja Mira Tecilazić Bašić izrekla mu je jedinstvenu kaznu od tri godine i dva mjeseca. Obrazlažući presudu kazala je kako je ublažena jer “dijete nije bilo posebno traumatizirano”. Osuđenik je 2008. bio na ljetovanju na otoku u zadarskom arhipelagu sa sinom, snahom i dvije unučice. Mlađa (7) se 20. kolovoza penjala stubama ispred djeda u haljinici bez gaćica. Djed joj je gurnuo prst u spolovilo i rekao: “Diram ti ćuću”. Dva dana kasnije, tijekom kupanja u moru, odmaknuo joj je gaćice u stranu i stavio prst u spolovilo. Nakon što su izašli iz mora, u kabini za presvlačenje stavio je njezinu ruku na svoje spolovilo i rekao da nikome o tome ne smije pričati. Djevojčica je ipak sve ispričala sestri, a potom i tati koji je svojega oca prijavio policiji. Djed je tvrdio da ga lažno optužuju. Sudsko vijeće odbacilo je njegovu obranu da je na sudu završio jer je odbio pokušaj ucjene sina i snahe. Tvrdio je da im je posudio novac koji ne žele vratiti pa su ga prijavili.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Bloomy 27.09.2010.

    pa i da dijete nije istraumatizirano,sto ne vjerujem,to ne umanjuje njegovo djelo,sto ako mene neko nadrogira i siluje,to nista ne znaci jer ja nisam osjetila,odvratno,kakve su to izjave,ne mogu vjerovati,pitam se sto bi rekla sutkinja da se njoj to dogoilo

  • mallecka 27.09.2010.

    Grrrrrrrrrrrrrrrr sta covijek nebi sada svasta napisao......tesko je napisati-reci u par rijeci......dozitvotna robija!!!!!!!!!!!

  • edinjo 27.09.2010.

    i to od osobe u koju bi trebala najviše povjerenja žalosno , a didu preporučam da se obisi o nisku granu jer to mu je naj blaža kazna za to što je učinija svom unuku i sinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare