To je to što me zanima!

Sramota je da psi dobivaju veću pomoć od majki

Zadar je za gradnju azila za napuštene životinje osigurao 1,200.000 kn, a majkama za novorođeno dijete dat će pomoć u iznosu 800 kn
Vidi originalni članak

Grad Zadar za gradnju i opremanje azila za napuštene pse i mačke osigurao je 1,200.000 kuna, a majkama za novorođeno dijete dat će pomoć u iznosu 800 kuna. Na tu su činjenicu na sjednici Gradskog vijeća upozorile vijećnice SDP-a Omerka Šarić i Ingrid Antičević Marinović.
- Ja volim pse i mačke, ali ovo je ponižavajuće. Bolje da niste dali ništa, nego ovu mizeriju - rekla je Ingrid Antičević Marinović.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • anti-gardy 30.12.2007.

    Ma ja njega ne kužim, ne izgleda mi kao loš čovjek, često puta kaže tako pametne stvari, a onda me ponekad tako iznenadi..

  • udrugabu 30.12.2007.

    ..ma anti, Hacker ti ne može ni u jednoj diskusiji sudjelovati a da ne spomene Sanadera..kakve veze ima prihvatilište za pse sa Sanaderom?Hacker daj se malo saberi i počni misliti bez mržnje koja te zasljepljuje..možda tada i napišeš nešto pametno..

  • mytzek 30.12.2007.

    Ili je demagogija ili izvađeno iz konteksta nakon rasprave o Proračunu grada. 1,2 mil je sigurno jedna od manjih stavki i ovo ići stavljati u koš sa naknadama je smiješno. Naknade su bile i biti će, a ovo je možda one-time investicija u 10 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare