To je to što me zanima!

Sramotan incident: Devastirali vanjsku jedinicu za hlađenje pučkoj kuhinji u Zagrebu

Voditelja pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu, fra Vladimira Vidovića, u utorak ujutro dočekalo je neugodno iznenađenje. Nepoznati počinitelj devastirao je u noći s 8. na 9. kolovoza vanjsku jedinicu rashladne komore
Vidi originalni članak

Voditelja pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu, fra Vladimira Vidovića, u utorak ujutro dočekalo je neugodno iznenađenje. Nepoznati počinitelj devastirao je u noći s 8. na 9. kolovoza vanjsku jedinicu rashladne komore.

NEMAJU TOLIKO NOVCA Pučkoj kuhinji na Svetom Duhu račun za plin 25.000 kn: 'To je 5 puta više, a mi hranimo gladne'

- Materijalna šteta je poprilična, gruba procjena je par tisuća kuna. U toj rashladnoj komori nalazi se meso i druge namirnice koje su potrebne za pripremu toplih obroka za sve one koji svakodnevno dolaze u našu Pučku kuhinju. Podsjećam da svakodnevno pripremimo 400 obroka. Žalostan sam i tužan, kao da nije dovoljno što su energenti poskupjeli, kao da nije dovoljno da imamo veliki broj korisnika, kao da nije dovoljno što su i namirnice poskupjele! A sad i ovo!! - napisao je fra Vladimir u objavi na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • antimunjenih 10.08.2022.

    Nisam ja majketi.

  • TAKE IT BACK 10.08.2022.

    Vidim da vam je smiješno, valjda zato što bi mnogi mogli ostati gladni. Prođite tom ulicom svaki dan uz brijeg prema bolnici, ali pješice i vidjet ćete te, kako neki kažu naciste kako stoje i strpljivo čekaju po svakom vremenu svaki dan i nasmijte im se u lice. Mnogi od njih su izbačeni iz svojih domova zbog neplaćanja režija jer ni tada nisu imali standard.

  • Neno25 10.08.2022.

    To drže franjevci , znači pučka kuhinja samo za naciste..

Komentiraj...
Vidi sve komentare