To je to što me zanima!

Sramotno: Vandali oštetili 13 pravoslavnih grobova u Tenji

Na pravoslavnom groblju u Tenji netko je oštetio 13 nadgrobnih spomenika od kojih je pet napuklo. U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj kažu da tragaju za vandalima
Vidi originalni članak

Netko je u utorak između ponoći i 15.50 sati na pravoslavnom groblju u osječkome prigradskom naselju Tenji oštetio 13 nadgrobnih spomenika od kojih je pet napuklo. Vandali su birali uglavnom spomenike starije od 30 godina koji nisu ojačani armaturom, prenosi Dnevnik.hr. Groblje je devastirano na Krstovdan, uoči pravoslavnog Bogojavljanja. Policija je obavila očevid i popisala štetu. Izvijestili su kako tragaju za vandalima.

Inače, ovo nije prvi napad na pravoslavne svetinje u Tenji. Prije godinu i pol dana netko je razbio prozore i obio vrata na crkvi, rekao je svećenik Miljen Ilić. Napadače nikada nisu pronašli.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Prva Proleterska_1 20.01.2011.

    Ništa čudno , jer ako bi znali kakve komentare briše administrator , znali bi i da je on jedan od podstrekaća nacisto fašistićnih izjava i podstrekavanja na zlodjela prema Hrvatskim građanima nevatikanske ispovesti !!

  • jontra69 20.01.2011.

    debilu jedan,takvi kao ti su sramota.dao bog da i tvoj ruše i nedaju ti mira

  • dvi balote 20.01.2011.

    sramota je da takvo što ti pišeš i misliš.slavonijo23.u mrvte se ne dira

Komentiraj...
Vidi sve komentare