To je to što me zanima!

Srb: Šef SDP-a u crvenim tenisicama slavio ustanak

Slike Josipa B. Tita, narodni heroji s partizanskim ordenjem, petokrake i nezaobilazni politički govori obilježili su 67. godišnjicu ustanka u Donjem Srbu
Vidi originalni članak

Donji Srb, „ustaničko“ mjestašce u ličkom dijelu Zadarske županije, u nedjelju se bar nakratko vratilo u doba prije devedesetih, kada se 27. srpnja slavio kao Dan ustanka u Hrvatskoj. Titove slike, narodni heroji s partizanskim ordenjem i nezaobilazni politički govori obilježili su 67. godišnjicu ustanka u Donjem Srbu. Pohodili su ga predstavnici Vlade, doduše bez HDZ-ovaca, dok je SDP predvodio sam predsjednik stranke Zoran Milanović. Vladajuće su predstavljali potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac i saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac. I on i Milanović složili su se kako nema govora o hrvatskom antifašizmu bez Srba.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • domo8hr 28.07.2011.

    Juraj Gospodnetić katolički svečenik i župnik star 31 godinu, dana 27.07.1941 god. zvijerski je od strane četnika mučen i živ ispečen na roštilju! Šta je to antifašizam? To se slavi i obilježava? Sramota! Slavite pobjedu zločina, četniki ustanak i pokolj stanovništva Hrvatske nacionalnosti!

  • vizijaslobode1941 28.07.2008.

    gospodo danas je dan 7 domobranske pukovnije iz koje su zlikovci sa tim obilježjem \"crvenom krastačom\" ubili 35 branitelja i 180 ranjenih dragovoljaca a vi veličate ubojice mojih suboraca !!!

  • MOSTARACcro 28.07.2008.

    tamo je gdje i pripada(svoj na svom),komunjara,bio i ostao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare