To je to što me zanima!

Srbi tuže obitelj Milošević: Vratite vilu koju ste oteli!

Milošević je 1999. godine kuću u Užičkoj kupio za oko 2000 njemačkih maraka, iako je realna vrijednost kuće bila nekoliko stotina tisuća eura
Vidi originalni članak

Srpska država tužila je udovicu Miru Marković, Marka i Mariju Milošević zbog protupravnog prisvajanja vile u Užičkoj 43 od 95 četvornih metara. Svo troje ima azil u Rusiji i neće se pojaviti na sudu. Bivši predsjednik Slobodan Milošević je vilu u Beogradu stekao samo dva dana prije nego je NATO počeo bombardirati Srbiju, a u to vrijeme kupio je još jednu kuću na Dedinju. Milošević je 1999. godine kuću u Užičkoj kupio za oko 2000 njemačkih maraka, iako je realna vrijednost kuće bila nekoliko stotina tisuća eura. Prije toga Milošević je od države otkupio još jednu vilu u Tolstojevoj 33., iako se te kuće po zakonu nisu smjele otkupljivati, piše Blic.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • drug Tito_1 19.10.2008.

    Bavite se Hrvatskom gdje šoferi i bivši zgubidani s prosječnom radničkom plačom u YU s gačama na štapu danas raspolažu s biljunima eura i dragulja, ....

  • balun 19.10.2008.

    Hahaha, vila , hebala ih vila, ono opiturano govno je prošvercovalo 350 milijuna $ duhana , 300 milijuna $ u oružju Iraku! Prodao je bosanskim srbima nafte za 200 milijuna DEM , u trezoru narodne banke našli su tonu droge za koju se i danas ne zna gdje je završila i da ne nabrajam više, smiješno je. Dačić je napravio ugovor sa Tadićem da će ući u koaliciju ako aboliraju ovu psihopatsko -mafijaško-krvničku familiju. Dakle Srbija je ponovo tamo gdje je bila 90-tih. Neka im je , bolje nisu ni zaslužili!

  • crespo1607 19.10.2008.

    imamo i mi takvih milosevica u saboru koliko hoćes.vecina nasih saborski zastupnika je na imovinskoj kartici toliko siromasna da uglavnom svi zive kod roditelja,pa da nebude tako drzava im da stan od 150-200m2 za neku sicu od 5,6 tisuca eura na otplatu od 20,30 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare