To je to što me zanima!

Srbija opet poslala optužnice za Šeksa, Vekića i Merčepa!

Navodno ih je ministar pravosuđa Orsat Miljenić odmah vratio otkud su i došle, pozivajući se na članke Ugovora o pravnoj pomoći koji je potpisan još 1997. godine
Vidi originalni članak

Srbija je u Hrvatsku ponovno poslala optužnice protiv Vladimira Šeksa, Ivana Vekića i Tomislava Merčepa za genocid i oružanu pobunu. Za razliku od prošle godine, kad su iste optužnice stigle prvi put, u Hrvatsku ovaj put nije stigla optužnica i protiv Branimira Glavaša. 

I dok je tadašnji ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković optužnice primio i proslijedio, sadašnji ministar Orsat Miljenić, prema neslužbenim informacijama, vratio ih je otkud su i došle, pozivajući se na članke Ugovora o pravnoj pomoći koji je potpisan još 1997. godine, javlja Večernji list.

U slučaju da se nakon vraćanja optužnica Šeks, Vekić i Merčep nađu na crvenim Interpolovim tjeralicama, Hrvatska će obrazložiti i zašto su ove optužnice neutemeljene.

Idi na 24sata

Komentari 216

  • orgija 02.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Magellan 01.01.2013.

    Ha ha ha! Kakvi luzeri,pa to je nešto nevjerovatno. Izgubili ste sve na svim frontovima. I još ćete izgubiti. Pomirite se s tim,ne možete ništa. Ovo bjesomučno forsiranje gluposti je već zabavno a ne iritirajuće. Pa ako baš morate nastaviti...

  • davorasi 01.01.2013.

    Svašta-no coment.

Komentiraj...
Vidi sve komentare