To je to što me zanima!

Srbija: Oplakali su sina, a pokopali nepoznatu ženu

Nakon što su dobili potvrdu da u lijesu koji su pokopali, nije tijelo njihova sina Srđana, obitelj Ignjatović uvjerena je da je on ipak negdje živ...
Vidi originalni članak

Svetlana i Milinko Ignjatović, iz sela Babin Potok kraj Prokuplja, dobili su prije tjedan dana nalaz kojim je potvrđeno da se u grobu njihovog sina, kojega su pokopali 1991. godine, nalaze ostaci nepoznate žene. Srđan Ignjatović navodno je poginuo u napadu na Tenju prije 19 godina. Njegova obitelj počela je sumnjati u to 2003. godine vidjevši ga na snimci televizije B92 o zatvorenicima u Hrvatskoj.
- Od početka smo imali imali osjećaj da on nije poginuo. Lijes nismo mogli otvoriti jer je bio zapečaćen - rekla je sestra Marina. Narednih pet godina čekali su rješenje o ekshumaciji tijela. Obitelj će nastaviti istragu dok ne otkriju pravu istinu o Srđanovoj sudbini.

POGINUO I NJEGOV PRIJATELJ IZ SELA
Istoga dana na istome mjestu poginuo je i Srđanov prijatelj iz sela. Njegovi ostaci dopremljeni su isti dan kao i Srđanovi. Postavlja se pitanje je li on bio u svom lijesu, ali njegova obitelj ne želi utvrđivati identitet.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nizozemac 22.04.2010.

    Ovaj je isao po tudjem Selu pa je dobio po Celu,Hoce da bude Junak

  • malena1 22.04.2010.

    Ova druga baba(desno) još nosi maskirni prsluk.

  • 25sat 22.04.2010.

    Ajmo malo sažaljevati agresore, ne znam više čije ja to novine čitam ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare