To je to što me zanima!

Srbija: 'Pedofil Milomir me omamljivao i onda silovao'

Dječak (15), kojeg je silovao nedavno uhićeni Milomir V. (37) iz Kruševa u Srbiji, ispričao je kakve strahote su preživjeli on i još četvorica dječaka
Vidi originalni članak

On je bio najstarija žrtva dok je najmlađem bilo samo deset godina. Riječ je o dječacima o kojima se nitko nije brinuo, a Milomir ih je u kuću svog rođaka namamljivao slatkišima. On ne samo da je bio silovan nego ga je pedofil tjerao da gleda i silovanje svojih četvero prijatelja.
- Davao nam je alkohol u koji je stavljao tablete kako bi nas uspavao. Onda je uslijedilo silovanje. Nismo ništa osjećali dok se nismo probudili i osjetili strahovitu bol - priča dječak koji se jedino sjeća dodirivanja prije nego je omamljen pao na krevet. Takvo zlostavljanje znalo je trajati danima nakon čega ih je puštao i onda opet odvodio u kuću. Dječaku prijeti dugotrajan oporavak jer je proživio strahote. Sve je izašlo na vidjelo kad je najmlađi dječak susjedu ispričao da mu je Milomir radio čudne stvari.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • loly0 27.03.2008.

    da gnome ima pravo sta su se vracali opet ne kuzim!!

  • Kakma 06.03.2008.

    Kad sve to citam dolazim do zakljucka da takvih bolesnika ima u svim zemljama svijeta,i u svim razinama.

  • vemi 28.02.2008.

    Kako to da se nitko nije brinuo za ovu djecu?! Pa gdje su socijalni radnici!? Bit će se tuširaju nakon kritike direktora!? PS:Gnome, +5!

Komentiraj...
Vidi sve komentare