To je to što me zanima!

Srbija pokušava spriječiti izručenje Kapetana Dragana

Srbija želi da ga Australija umjesto Hrvatskoj izruči njima kako bi mu oni sudili umjesto Hrvatske. To je zatražio srbijanski ministar pravosuđa Nikola Selaković
Vidi originalni članak

Srbijanski ministar pravosuđa Nikola Selaković opet pokušava spriječiti izručenje Dragana Vasiljkovića, zvanog Kapetan Dragan, Hrvatskoj, javlja HRT

Srbija želi da ga Australija izruči njima kako bi mu oni sudili umjesto Hrvatske. 

- Odluka je na njihovim institucijama. Mi smo tu dali koliko smo mogli. Treba imati u vidu da je Australija dosad selektivno i restriktivno postupala u slučajevima izručenja - rekao je Selaković.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • ZelenaHrvatska 22.05.2015.

    Srbi bi ga osudili ne,ovo su opet srpske fore,hoće da ga njima izruče i onda ce ga oni oslobodit ili osudit na uvjetnu kaznu,da su naši sada pametni trebali bi to spriječiti a sa Srbima prekinut sve odnose jer oni su ostali isti kao i devedesetih!

  • papaurban 22.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gospic1 22.05.2015.

    Bandit je pocinio zlocine u Hrvatskoj , sto im je tu nejasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare