To je to što me zanima!

Srbija: Policija uhitila još 213 ljudi u akciji Ares u 25 gradova

Procesuirane osobe sumnjiče se za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droga, protupravno posjedovanje oružja, prijevare, primanje i davanje mita, teške krađe i druga kaznena djela
Vidi originalni članak

Srbijanska policija je u nastavku akcije Ares u proteklih nekoliko dana, uhitila još 213 osoba, otkrila laboratorije za uzgoj marihuane, te zaplijenila 385 kilograma različitih vrsta narkotika, oružje i streljivo, priopćio je danas ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Policija je na području 25 gradova "nastavila odlučnu akciju suzbijanja kriminala i borbu protiv narkotrafikinga", istaknuo je Stefanović, naglasivši da su u akciji kodnog naziva Ares do sada uhićene ukupno 573 osobe, te da su tužiteljstva tim općinama i gradovima protiv više od 470 osoba podnijela kaznene prijave.

Procesuirane osobe sumnjiče se za neovlaštenu proizvodnju i prodaju droga, protupravno posjedovanje oružja, prijevare, primanje i davanje mita, teške krađe i druga kaznena djela.

Otkrivena su još dva laboratorija za uzgoj i proizvodnju marihuane, a samo u jednom od tih laboratorija u Beogradu zaplijenjeno je čak 235 kilograma marihuane, oduzeto je i 19 pušaka, 15 pištolja, te 14 automobila među kojima je 10 ukradenih.

"Srbija je ozbiljno i oštro krenula u rat protiv mafije i ostvareni rezultati pokazuju da državni organi rade svoj posao, da se policija i tužiteljstva bore da pokažu kako Srbija može biti sigurna i stabilna. Nastavit ćemo tako raditi svakoga dana", rekao je Stefanović novinarima.

U ranije započetoj akciji Ares zbog različitih kaznenih djela prošlog tjedna u 27 općina i gradova u Srbiji uhićeno je 360 osoba, zaplijenjeno 167 kilograma narkotika - kokaina, heroina, hašiša, marihuane i ekstazija, otkrivena su tri laboratorija za proizvodnju marihuane, oružje, streljivo, 19 vozila, te više računala i materijala koji svjedoče o pedofiliji.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • yocko 20.07.2017.

    Naši još jave kriminalcima unaprijed da i dolaze u kontrolu neka pospreme šta imaju.

  • 20.07.2017.

    Da i još nešto,nije za ponos al je tako.....Što se tiče balkana a i šire imamo extra obučene specijalne policijske snage,al problem je u tome što su nam mafijaši i kriminalci kvalitetno udruženi i uvek budu korak ispred,i nažalost još jednom što se toga tiče najorganizovaniji su,samo kad krenu jedni na druge tu nešto država iskoristi ovako nema šanse samo sitne lopove...Primer su ne tako davno zemunci,radili su šta su hteli i kod vas i kako su pali,udarili jedan na drugoga zbog žene...E takve ekipe ovaj folirant stefanović ne dira,Srbija može svašta nešto uspeti i u nečemu napredovati al kriminalni gen da iskoreni nema šanse,on metastazira nezaustavljivo!

  • 33beg33 20.07.2017.

    kad će hr policija imati .uda takovo što uraditi,kako sad stvari stoje mislim nikad,svaka država ima svoju mafiju samo u hr mafija ima svoju državu,svaka ćast srbi

Komentiraj...
Vidi sve komentare