To je to što me zanima!

Srbija: Pustili studenta koji je u SAD-u prebio kolegu

Srbijanski student Miladin Kovačević pretukao je kolegu Bryana Steinhauera, koji je nakon toga pao u komu. SAD traži od Srbije da im ga izruče
Vidi originalni članak

Okružni sud u Beogradu u petak je ukinuo produženje pritvora košarakašu Miladinu Kovačeviću iz Kule, kojeg su u SAD-u optužili za premlaćivanje američkog kolege. On će se u daljnjem tijeku postupka braniti sa slobode. Interpol je raspisao crvenu tjeralicu za Kovačevićem, a sud navodi da tjeralicu nisu raspisali na na nacionalnoj razini jer Srbija ne izručuje svoje državljane. Kovačević je po izlasku iz pritvora rekao televiziji Fox kako je spreman odazvati se na svaki poziv suda. Kovačević se potukao s Bryanom Steinhauerom u svibnju na sveučilištu Binghamton. Bryan je od ozlijeda pao u komu. Kovačevića su uhitili i uzeli mu putovnicu kako ne bi mogao napustiti SAD, a iz zatvora je izašao nakon plaćenog jamstva od 100.000 dolara. S privremenom putovnicom koju mu je izdao konzulat Srbije u New Yorku napustio SAD i vratio se u Srbiju. Početkom listopada američko ministarstvo pravosuđa dostavilo je srpskom javnom tužiteljstvu spise u "slučaju Kovačević", a predstavnici SAD inzistirali su da se Kovačević vrati u Ameriku, kako bi mu se sudilo u toj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zdtaja 20.12.2008.

    Zgodan,a nezgodan.

  • user_27152 20.12.2008.

    stvarno nemate kriterija ovdje piše "ubij, ubij, ubij srbina". a meni koji sam samo rekao neka ga je prebio je izbrisan komentar ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • xaxaxa 20.12.2008.

    josica-ubili tebe i takve kao ti dao Bog

Komentiraj...
Vidi sve komentare