To je to što me zanima!

Srbija: U prepunoj sudnici zločinac je zaprosio žrtvu

Bojan je optužen za trgovinu ljudima. U sudnici je zaprosio svoju žrtvu Danijelu. Bojan je bio Danijelin svodnik u Italiji. Ona tvrdi da su u vezi
Vidi originalni članak

U Srbiji su Bojana Gmijovića optužili za trgovinu ljudima. U četvrtak tijekom suđenja Bojan je zatražio da mu dopuste da govori. Došao je do govornice. Malo se nakašljao i upitao svoju žrtvu Danijelu Lazarević (29) želi li mu biti žena. Djevojka je, kao i cijela sudnica, zanijemila od iznenađenja. Nije ništa odgovorila, rekao je nepoznati svjedok za srpski Press. Bojan je bio Danijelin svodnik u Italiji. Bojan i Danijela tvrde da su odavno zajedno i da se ona nije prostituirala za njega. Bojanov odvjetnik Momčilo Minić kaže da je sudsko vijeće dopustilo paru da se vjenča nakon što nabave potrebnu dokumentaciju.
- Vjenčanje će biti u zatvoru - rekao je Minić. Sudsko vijeće je nakon prošnje dopustilo Bojanu i Danijeli da se poljube, a zatim su policajci Bojana prevezli u zatvor. Bojan je s još šestoricom optužen za zločinačko udruživanje i trgovinu ljudima. U pritvoru je od 22. kolovoza 2008. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gladijator 27.06.2009.

    prošnjom si je pokušao smanjiti kaznu. ne brini Bojane, ja ću ti je čuvati! vjeruj mi!!

  • Anaconnda 27.06.2009.

    ona je isto malo pametnija...not

  • real 27.06.2009.

    nije ni ta trgovina ljudima tek tako.. postena djevojka ne zanosi se da ce ici u inozemstvo i raditi kao plesacica, manekenka i slicno..tako da ova bracna ponuda ima tezinu jer ko bi zenio djevojku koja je \"radila\" vani (prostituisala se, bez obzira dali je prijevarena ili ne)

Komentiraj...
Vidi sve komentare